De Klussenier Jeffrey Westra

De Klussenier Jeffrey Westra
De Klussenier Jeffrey Westra

Klaverkamp 15
7908 MK Hoogeveen

Dien uw aanvraag in »

0528 27 94 15
06 3063 5069
jeffreywestra@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 62928090

Mijn werk

Even voorstellen

Ik ben Jeffrey Westra en samen met mijn vrouw en twee zoons woon ik met veel plezier in Hoogeveen. Bent u op zoek naar een klusbedrijf voor bijvoorbeeld het plaatsen van een keuken of badkamer? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Verbouwen zit mij echt in het bloed. Naast mijn werk in de installatiebranche was ik altijd aan het klussen. Ik heb onder andere twee woningen compleet verbouwd. De eerste heb ik verkocht en de tweede is onze huidige woning. Ik ben erg trots op het resultaat van beide woningen. Doordat ik veel ervaring heb met verschillende werkzaamheden was het idee om een eigen klusbedrijf te starten zo geboren. Jarenlang heb ik met dit plan rond gelopen en gepeinsd over de onzekerheden die het ondernemerschap met zich meebrengen. Tot op de dag dat ik bij de franchiseorganisatie De Klussenier terecht kwam.

U kunt voor alle werkzaamheden bij mij terecht. Voor grotere verbouwingen of voor het ophangen van een schilderij. Op het gebied van installatiewerk kan ik iedere wens vervullen. Het verbouwen van badkamers, keukens, toiletten en timmerwerk zijn opdrachten die u aan mij kunt toevertrouwen. Bij grote verbouwingen kan ik de hulp inroepen van collega Klusseniers. Op die manier blijft de garantie gewaarborgd en u heeft maar één aanspreekpunt. Naast de vakkundige uitvoering vind ik de begeleiding van mijn klanten tijdens de verbouwing erg belangrijk. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige vakman, die iedere klus of verbouwing kan realiseren? Door mijn ervaring in uitvoering van werkzaamheden maar ook de organisatie rondom een opdracht kan ik u volledig van dienst zijn.

U kunt gerust vrijblijvend contact met mij opnemen om uw wensen door te spreken. Net zoals mijn collega Klusseniers reken ik geen voorrijkosten. Tevens ontvangt u ruime garantie op geleverde werkzaamheden. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Hoogeveen voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
  • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Zolder verbouwen
  • CV-ketel installeren
  • Reparatiewerk
  • Onderhoudswerk
 
Loading...